Wat gebeurt er na mijn bezoek.

Na mijn adviesbezoek bij u thuis kan het zo zijn dat alles in orde is en dat zou natuurlijk het mooiste zijn.
Als er wél een beveiligingsadvies uit komt neem ik alle werkzaamheden op, waarbij ik ook foto’s maak van bestaande situaties, hang- en sluitwerk, deuren en ramen.
Daarna ga ik voor u aan het werk als u dat wenst. Ik zorg ervoor dat u een offerte krijgt, waarop naast de prijs, de werkzaamheden en eventueel aanvullende adviezen staan vermeld, zodat u alles overzichtelijk op papier heeft staan.

Voordat u mij de opdracht geeft om de werkzaamheden uit te voeren vind ik het eerst belangrijk dat alles bij u duidelijk is. Een bespreking van de offerte per telefoon biedt hier vaak een goede uitkomst.
Vervolgens draag ik zorg voor de benodigde materialen en we maken samen een afspraak voor de uitvoering van de werkzaamheden. Die uitvoering kan in één keer, maar als u het liever verspreid ziet over een groter tijdspad, dan kan dat natuurlijk! Net wat u het beste past!
Als de werkzaamheden klaar zijn neem ik de tijd voor een controleronde, de oplevering. Samen lopen we alles langs en indien nodig geef ik u uitleg en advies. Wel zo vriendelijk.

Met de factuur die u ontvangt heeft u een zeer gedetailleerd overzicht in handen met de gebruikte materialen en werkzaamheden. De voorwaarden voor de betaling hebben wij reeds van te voren met elkaar afgesproken.

Tip: de offerte en de factuur tezamen vormen een belangrijk document die bijvoorbeeld bij de verkoop van uw woning goed van pas kan komen.

 

Werkwijze in het kort:

We hebben persoonlijk contact met elkaar.
 Ik ontmoet u bij u thuis voor een gratis advies.
U ontvangt een offerte.
Eerst alles helder en duidelijk!
Uitvoering van de werkzaamheden in overleg.
Samen controle van het werk, uitleg en advies.
Een veilig thuis.
Juiste documenten bij uw woning.

Wilt u een gratis adviesbezoek?

Neem contact op