Tuinpoort Zutphen

Sluitwerk tuinpoort

Donkere achterpaden met tuinpoorten en -hekken zijn nog altijd zeer geliefd bij inbrekers! Het standaard sluitwerk wat daarvoor in de meeste bouwmarkten wordt aangeboden is vaak niet afdoende en hebben geen enkele inbraakwerende eigenschappen. Met regelmaat krijg ik de vraag van klanten om hun tuinpoort “aan te pakken”. Een tuinpoort geeft uw woning immers een extra barrière tegen inbrekers aan de achterkant van uw woning, waar vaak weinig “sociale ogen” zijn.

Hier ziet u een voorbeeld van een beveiligde poort die het voor inbrekers minder interessant maakt deze “aan te vallen”.
Tuinpoorten voorzie ik van speciale sloten met een hakende nachtschoot. Deze sloten zijn minder gevoelig voor uitzetting en krimp van de poort door weersinvloeden.
Door toepassing van dit sluitwerk krijgt de poort ook nog eens een hogere duurzaamheid en een praktischer bedieningsgemak, wat voor deze klant van groot belang was.

Mocht u meer vragen hebben over beter sluitwerk voor uw tuinpoort, stuur me dan even een berichtje, ik informeer u graag over dit onderwerp.

Stuur een bericht