Timmerwerk binnenafwerking boerderij Laren (Gld)

Wat je met steigerplanken al niet kunt doen

Een groot project die ik samen met de klant heb uitgevoerd.
De wens van de klant was om de deel van deze boerderij gemoedelijker en gezelliger te maken. Niet als leefruimte waarbij comfort gewenst is, maar als hobby- of sportruimte, voor overig vertier, of waar een feest of andere activiteiten georganiseerd kunnen worden. De ruimte wordt in de basis niet verwarmd dus er bestond geen wens voor isolatie. Ik heb een vochtscherm geadviseerd die bij eventuele lekkage schade aan het binnentimmerwerk voorkomt.
Er komt een houtkachel te staan die naar wens kan worden ingezet voor behagelijkheid.

Om tot een juiste keuze te komen voor het toe te passen afwerkmateriaal hebben we in de adviesfase vele mogelijkheden met elkaar bekeken en besproken. Uiteindelijk zijn we uitgekomen bij steigerplanken, naar het idee van de klant zelf.
Een goed idee: Hierdoor is het karakter van de boerderij behouden gebleven en het geeft tevens een “industriële look” aan het geheel, wat de klant graag wilde.

Hard gewerkt en heel leuk en gezellig om deze klus samen met de klant te kunnen doen! Ik heb hem kunnen helpen met ‘tips and tricks’ tijdens het bouwproces, om diverse zaken handig en vlot te laten verlopen.

Ik ben de klant bijzonder dankbaar voor deze bijzondere klus die tot een mooi eindresultaat is gekomen.