Goedemorgen,

Niels Kerkhoven, aangenaam.
Ik ben de verantwoordelijke man achter Hang- en sluittechniek Zutphen.
Gesteund door mijn echtgenote voer ik mijn bedrijf sinds februari 2000.
Als kind ben ik knutselend opgegroeid en al voordat mijn werkzame leven begon raakte ik gefascineerd door het ijzerwarenvak. De opleidingen, de stages en de cursussen die ik heb gedaan hebben veelal te maken met gereedschappen, ijzerwaren, bevestigingsmaterialen, hang- en sluitwerk en sloten.
Nog steeds ben ik dagelijks vakmatig verbonden met vele facetten in de bouw en verbouw, zowel in de Doe-Het-Zelf sector, als in de professionele markt. Ik vind het belangrijk om met regelmaat een dag in de schoolbanken te zitten om mijn kennisniveau bij de tijd te houden.
Naast het delen en het overdragen van kennis en ervaring, vind ik het geweldig om met mijn handen te werken, iets moois te maken. Het klussen en onderhoud aan mijn huis en tuin zie ik als iets vanzelfsprekends in mijn leven.
Naast mijn werk ben ik muzikant, componist en modelbouwhobbyist.

Visie

Of het nou een verbouwing is aan mijn eigen woning, of een project of opdracht die ik bij u uitvoer, ik kan het alleen doen met als doel om tot een mooi kwalitatief hoogwaardig eindresultaat te komen. Dit brengt plezier in mijn werk, geeft voldoening aan het eindresultaat en daardoor maximale tevredenheid bij mijn klanten.

Stel ik u als klant dan wel centraal?

Ja, juist wel!
Door op deze manier uw tevredenheid voor mijzelf te waarborgen is er ruimte vrij voor u en mij samen voor persoonlijke aandacht, een leuk praatje, goed luisteren en samenvatten van uw wensen, om maar een paar voorbeelden te noemen.
Kortom, alles wat u belangrijk vindt, in een gemoedelijke en persoonlijke sfeer, maakt juíst het verschil.

Met Hang- en sluittechniek Zutphen onderscheid ik mij van grotere bedrijven met personeel in dienst. Dat is een bewuste keuze. Naast dat ik persoonlijk het werk bij u uitvoer, ben ik dus ook uw directe aanspreekpunt, vanaf de eerste ontmoeting tot aan het moment van oplevering. Juist dát wordt door mijn klanten enorm gewaardeerd.
Deze visie heeft ertoe geleid dat ik mijn eigen bedrijf ben gestart, die ik mede dankzij u nu al 22 jaar lang op een succesvolle wijze mag voeren.