Voor noodhulp, slotservice, een dicht gevallen deur of een afgebroken sleutel:

BEL NU

Niet direct telefonisch bereikbaar? Wel snel contact:

STUUR SMS

  • Vriendelijkheid bovenaan!
  • Slotproblemen? Ik denk in “slotoplossingen”.
  • Nooit voorrijkosten.
  • Wél een normaal tarief.
  • Uw betaling, mijn zorg.

Nooit voorrijkosten!

Bent u daardoor goedkoper uit? Ja, meestal wel! Zeker als u in Zutphen of in de omgeving van Zutphen woont.
Ik hanteer altijd een starttarief voor het eerste half uur uit en thuis. Dus de tijd van de rit heen en terug en de tijd voor de werkzaamheden wordt berekend. Na het eerste half uur reken ik per extra kwartier met u af. Dus geen afrondingen naar boven om tot een vol werkuur te komen. Wel zo vriendelijk.

24 uurs service.

Vaak ben ik aan het werk bij klanten en kan de klus niet altijd verlaten. Gelukkig is dat meestal ook niet nodig. Ik sta zoveel mogelijk voor u klaar binnen de “vrije tijd” die ik ter beschikking heb. In overleg met elkaar komen we zeker tot een snelle afspraak.

Maak een afspraak

Op het moment dat u mijn diensten nodig heeft is de kans dus groot dat ik u snel kan helpen. Mijn werkdag is immers pas afgelopen als het werk klaar is!
In de praktijk is gebleken dat ik mijn klanten altijd nog dezelfde dag de toegang tot hun woning heb kunnen verschaffen, geen kapotte ruit, geen hotelovernachting.

Mocht het voorkomen dat ik pas in de avond bij u kan langskomen terwijl u de melding overdag heeft gemaakt, dan betaalt u natuurlijk het normale dagtarief. Ik was immers niet in de gelegenheid op dat moment. Wel zo vriendelijk.

Tarieven noodhulp

Normaal tarief!

Er bestaan veel samenwerkingsverbanden met een centraal telefoonnummer die u natuurlijk kunt bellen. Voor deze melding moet u echter vrijwel zeker diep in uw portemonnee tasten. Voor minder kosten en dezelfde dienst belt u met Hang- en sluittechniek Zutphen. Het is zelfs voorgekomen dat ik klanten telefonisch heb kunnen helpen hun woning weer te betrekken, kosteloos!

BEL NU

Uw betaling, mijn zorg.

Tja, dan staat u weer binnen in uw woning. Dat is fijn!
Fijn is ook dat u weet dat u een eerlijke prijs betaalt!
Voor deze dienst stuur ik u een factuur die u per omgaande kunt voldoen. Ik reken een kleine bijdrage in de administratieve kosten. Dat is alles.