Klusadvies, klusbegeleiding en -coaching.

U gaat uw klus zelf aanpakken maar u heeft twijfels, te weinig kennis of zelfvertrouwen. Ik help u daarbij!

Het kan zijn dat u onbekend bent met bepaalde (bouw)materialen, geen juiste adviezen in de winkels krijgt, niet weet hoe u belangrijke zaken organiseert of voorbereidt, of gewoon even een steun in de rug nodig heeft tijdens het klusproces.
Wat uw wens ook is, voor u speel ik een rol van betekenis om uw klus tot een goed einde te brengen! En dat zonder een kostbare bouwadviseur, architect of stylist.
In de bouw en verbouw heb ik commercieel, uitvoerend en docerend inmiddels vele jaren ervaring. Vaak zie ik dat de kenniskant en de uitvoerende kant niet goed samen gaan waardoor klussen mislukken en tot frustraties lijden. Samen met u durf ik de verantwoordelijkheid aan, de keuze te maken, dat dát ons niet gaat gebeuren.
Uiteraard kunnen we de klus ook gewoon samen uitvoeren.

  • Klusadvies op locatie.
  • Hulp bij planning en voorbereiding.
  • Meedenken en ideeën uitwerken.
  • Tips en trucs tijdens het klusproces.
  • Toeziend oog wanneer u dat wenst.
  • Delen van mijn kennis en ervaring.
  • Kleur- en inrichtingsadviezen.
  • Klus begonnen maar het lukt niet? U valt op mij terug.
  • De klus kunnen we ook samen doen.

Heeft u belang bij een of meer van deze punten, of wilt u gewoon meer informatie over dit aspect binnen mijn bedrijf, ik ontvang graag een bericht van u.
Een afspraak om even met u mee te kijken bij u thuis is zo gemaakt.

Ja, hier heb ik belang bij